Toggle navigation
español
English
Politics
Statistics
English
español
English
Login
Toggle navigation
Browsing Industrias Alimentarias by Author
Antenor Orrego Private University
1. TESIS PREGRADO
FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS
Industrias Alimentarias
Browsing Industrias Alimentarias by Author
Antenor Orrego Private University
1. TESIS PREGRADO
FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS
Industrias Alimentarias
Browsing Industrias Alimentarias by Author
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Browsing Industrias Alimentarias by Author "Castillo Díaz, Natali Gesabella"
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Go
Sort by:
title
issue date
submit date
Order:
ascending
descending
Results:
5
10
20
40
60
80
100
Update
Efecto del tratamiento térmico sobre la firmeza, sabor de la carne y aceptabilidad general de sopa de caracol (helix aspersa) enlatada.
Castillo Díaz, Natali Gesabella
(
Universidad Privada Antenor Orrego - UPAO
,
2014
)
Acceso abierto
Se evaluó el efecto del tratamiento térmico sobre la firmeza, sabor de la carne y aceptabilidad general de la sopa de caracol enlatada. Se evaluaron tres tratamientos térmicos (113 °C x 51.65 min, 117 °C x 20.51 min y 121 ...
Search DSpace
This Collection
Browse
All of Repository
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register